December 2017, Ouddorp - Kerst in de Doopsgezinde Gemeente Ouddorp: "De dagen van het Kerstfeest zijn soms een beetje hectisch en druk, maar als we bij elkaar komen in de kerk, is het altijd feestelijk. Daarom kijken we er als Doopsgezinde Gemeente Ouddorp weer naar uit om samen met u onze Kerstdiensten te vieren. U bent welkom!" Ook dit jaar viert de gemeente op de avond van 24 december weer twee Kerstnachtdiensten. Dit jaar zal in beide diensten Remco Hakkert zijn medewerking verlenen. Lees hieronder verder.

Remco Hakkert zal liederen solo zingen en ook samen met het gospelkoor van de Doopsgezinde Gemeente een aantal liederen ten gehore brengen. De eerste dienst begint om 20:00 uur en de tweede dienst om 22:00 uur. Voorganger in beide diensten is ds. K. van Wijngaarden.

"Na de Kerstnachtdiensten is het feest echter nog niet afgelopen. Op Eerste Kerstdag vieren we een feestelijke en afwisselende Kerstdienst voor jong en oud. Op Tweede Kerstdag sluiten we de Kerstvieringen af met een zangdienst, waarin we met elkaar veel bekende Kerstliederen zullen zingen. Deze twee diensten beginnen om 10.00 uur."

Voor verdere informatie en de overige diensten kunt u terecht op de website van de kerk. "We hopen u te ontmoeten tijdens het feest van Kerst".