Ouddorp - Ook De Overkant in Ouddorp helpt graag mee met Op de bres tegen MS, door middel van het faciliteren van een concert door Piet Westhoeve op 17 februari 2017. De gehele opbrengst gaat naar dit goede doel. "Stamceltransplantatie is voor vele MS patienten een oplossing om de ziekte MS stop te zetten. Deze stamceltransplantatie wordt alleen niet gedekt door de Nederlandse ziektekostenverzekeringen. Hierdoor moeten MS patiënten zoals onze eilandgenoot Robbert zelf geld werven voor een transplantatie in het buitenland. Kom ook op de bres tegen MS! Bemoedig Robbert en andere MS patiënten aan en doe mee!" De kaarten kosten €35,00 (inclusief koffie, thee, tapas hapjes en een drankje). Lees hieronder verder en bekijk de video van Robbert en zijn gezin.

Kaarten zijn te bestellen via deze website en telefonisch via: 0653308448. Aanvang 20:00 uur (inloop vanaf 19:30 uur). Kijk voor de algemene informatie op www.opdebrestegenms.nl. Bekijk hier de video van Robbert en zijn gezin.

[update]

Extra mededeling:

In tegenstelling tot eerdere vermelding is de toegang prijs door de organisatie van dit concert nader bepaald op € 15,00 per kaartje.