21 oktober 2023, Stellendam - De tweede editie van prestatieloop Trailrunning GO vond afgelopen zaterdag 7 oktober plaats. "Deze lange afstands trailrun is uniek op Goeree-Overflakkee en de deelnemers die de gehele uitdaging weten te volbrengen konden deze editie een totaalafstand van 66km halen. Met een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar, gingen er 40 duursporters van start bij zonsopkomst, de laatste ronde was met zonsondergang..." Lees meer en bekijk de foto's >>

>>vervolg

Ieder uur werd er gestart met een hardloopronde van 5,5km of een wandelronde van 4,7km welke waren uitgezet in en rondom natuurgebied de Scheelhoek in Stellendam.

Evenals vorig jaar werd het evenement gesponsord door Plus Buning Stellendam zodat de deelnemers de hele dag werden voorzien van eten, drinken, fruit en snacks om de energie op peil te houden. De organiserende vereniging Stellerunners was zeer blij met de opkomst, naast 18 deelnemers van Goeree-Overflakkee waren er trail lopers uit o.a. Vlaardingen, Tilburg en IJmuiden naar Stellendam afgereisd om aan deze mooie loop deel te nemen.

Met een aanslag op de spieren en het uithoudingsvermogen wisten uiteindelijk 6 van de deelnemers het tot zonsondergang vol te houden en de maximale afstand te volbrengen.

Na afloop waren de deelnemers vol lof over de omgeving, organisatie en verzorging, ook in 2024 zullen de Stellerunners deze trail run weer op de GO sportkalender gaan zetten.