Middelharnis - MSV&AV Flakkee kondigt met trots aan dat ze voor de 14e keer hun Klaverblad jeugdtoernooien organiseren. Dit jaar vinden ze plaats op zaterdag 1 en op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni 2024. Het wordt een geweldig evenement met teams uit de wijde omgeving. Het draait deze dagen allemaal om het plezier van voetbal, en bijna 800 spelers in de leeftijd van 6-20 jaar zullen deelnemen, dus het wordt behoorlijk druk! Lees meer >>

Vervolg

Teams uit onder meer uit de regio Rijnmond, Voorne-Putten, Hoeksche Waard, Noord-Brabant én Zeeland komen langs om met hun coaches en spelers een leuke dag te beleven op de van Pallandt in Middelharnis. Hoewel het grootste deel van de leeftijdscategorieën al vol is, zijn er nog een aantal plaatsen beschikbaar. Snelheid is geboden voor wie nog wil inschrijven.

Iedereen is welkom om te komen kijken en de jonge talenten aan te moedigen tijdens de spannende wedstrijden. Het worden gezellige dagen voor het hele gezin. Er is een springkussen en ook op het pannaveldje op kunstgras mag gespeeld worden door het jeugdige publiek én spelers die tussen de wedstrijden door nog wat energie over hebben.

MSV&AV Flakkee wil graag al hun sponsoren bedanken voor hun onschatbare steun. Zonder hun gulle bijdragen zou dit evenement niet mogelijk zijn geweest. Onze dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Klaverblad Verzekeringen. Ook veel lokale bedrijven hebben een hart voor onze vereniging. Geelhoed Transport, NoomSV Schildersbedrijf, Handy Hands Thuiswerk, Adviesgroep de Vogel en IQ Select hebben hun financiële steun gegeven aan de Klaverblad jeugdtoernooien en de jeugdafdeling.

Ook veel vrijwilligers staan weer klaar om van de toernooien een succes te maken: onder meer langs de lijn en in de kantine zorgen ze er voor dat het drie gezellige dagen worden. De toewijding van sponsoren en vrijwilligers vormen de ruggengraat van onze vereniging en maken het mogelijk om een positieve impact te hebben op de gemeenschap.

MSV&AV Flakkee is een lokale sportvereniging die zich richt op het plezier van voetbal en de betrokkenheid van de gemeenschap. We zijn er trots op om jonge spelers te helpen groeien via het mooie spel van voetbal.

Voor meer informatie over de jeugdtoernooien van MSV&AV Flakkee en hoe u kunt deelnemen of ondersteunen, kunt u kijken op de website van de vereniging: www.msvenavflakkee.nl. Mogen we u ook verwelkomen?