14 mei 2024, Oude-Tonge - Op een zonovergoten zaterdagochtend, afgelopen 11 mei, stonden er 7 Islanders aspiranten op een honkbalveld in Oude-Tonge.." Lees hieronder het sportverslag en bekijk de foto >>

Verslag Aspiranten U15 HSV The Islanders
Vandaag mochten ze hun slagkrachten laten zien tegen de Wizards uit Bergen op Zoom. Een gevreesde tegenstander, de kampioen van de pupillen van vorig seizoen.....de nederlagen van toen staan nog vers in het geheugen gegrift bij de start van deze wedstrijd.
In de eerste inning gooide Djimmy 3 strike-outs, zonder dat de Wizards punten konden scoren. De jonge Islanders kregen hun eerste punten kado, door 8x BB. Na de pitcherwissel van de tegenstander werd er eindelijk lekker geslagen. We hebben mooie rake klappen mogen aanschouwen van Jens de Bonte (2x), Djimmy Vink, Simon Kappetijn en Finn Zalmé.
Tussenstand 13-0
Ook in de 2e inning wisten de Islanders het veld goed dicht te houden en konden de Wizards maar 2 punten toveren.Zowel Simon als Jorith sloegen de bal ver genoeg weg voor een mooie 2-honkslag.
De derde inning werd gestart met een 18-2 voorsprong. De eerste slagman van de Wizards sloeg de bal lekker weg, maar kon uiteindelijk geen punt scoren, doordat catcher Jorith van Anrooij hem met zijn snelle moves strategisch uit wist te tikken op de thuisplaat.Ook Djimmy (korte stop) en Jesse van Gerven (eerste honk) wisten door goed samenwerken de loper tussen 1 en 2 eraf te tikken.
Eindstand 18-2