Ooltgensplaat - Enkele maanden geleden hebben meervoudig wereldkampioen Michael van Gerwen, Vincent van der Voort en voormalig inwoner van Stad aan ‘t Haringvliet John Lokken een nieuwe dartorganisatie voor amateurdarters gestart, genaamd ADC Europe. " ADC Europe zal vanaf zondag 8 oktober 2023 de nodige darttoernooien organiseren in MFC ’t Centrum te Ooltgensplaat." Lees meer >>

Vervolg

ADC Europe focust zich op de nationale amateurdarter die ambitie heeft om door te groeien naar de top en daarnaast de regionale darter die het gewoon leuk vindt om darttoernooien te gooien. ADC Europe zal zondag 8 oktober, zondag 15 oktober, zondag 12 november en zaterdag 16 december 2023 de nodige darttoernooien organiseren in MFC ’t Centrum te Ooltgensplaat. Lees meer >>

Het idee voor ‘Amateur Darts Circuit’ werd geboren enkele jaren geleden toen het amateurdarts in totale lockdown zat en werd het opgestart in het Verenigd Koninkrijk door Engelse tak van de ADC. Op een bepaald moment zijn de koppen bij elkaar gestoken door bovenstaande namen en dit resulteert nu in ADC Europe.

Darttoernooien Ooltgensplaat

ADC Europe zal zondag 8 oktober, zondag 15 oktober, zondag 12 november en zaterdag 16 december de nodige darttoernooien organiseren in MFC ’t Centrum te Ooltgensplaat. Dit zullen Europese Qualifiers zijn, waar men deelname aan de MODUS Super Series kan verdienen. De MODUS Super Series is een dagelijkse toernooireeks voor de beste amateur spelers van de wereld, waar er viermaal per jaar een hoofdprijs van 20.000 pond te verdienen is. ADC Europe vaardigt elke week twee spelers af voor deze MODUS Super Series en nu zullen zij dus kwalificatietoernooien hiervoor organiseren.

In samenwerking met het bekende dartmerk Winmau, het wereldwijd bekende dartsmanagement MODUS, Boels in Oude-Tonge, Tamara’s Horeca in Ooltgensplaat en Dartshop Kattestaart in Nieuwe-Tonge zullen deze toernooien in Ooltgensplaat vorm en aankleding krijgen. Het betreft toernooien met een open inschrijving, dus iedere amateur darter kan en mag deelnemen aan deze darttoernooien (m.u.v. PDC Tourkaart houders en spelers van het Verenigd Koninkrijk en Ierland). Het inschrijfgeld per toernooi bedraagt 12 euro per persoon en men kan zich inschrijven ADC Europe website.

Natuurlijk ben u ook van harte welkom om alleen een kijkje te komen nemen, entree is gratis. Voor meer informatie, registratie en regels verwijzen wij u graag door naar amateurdarts.eu.