Sommelsdijk – Het succesvolle event Champions League dat jaarlijks plaatsvindt in december staat voor 2023 weer op de planning. Voor de 25ste editie zullen het team van SRGO de Staver en Adviesgroep de Vogel er weer een sportief spektakel van maken. "Helaas is door Corona de langverwachte 25ste editie uitgesteld. Het liefst zou de organisatie het evenement dit jaar alweer op de agenda willen zetten, maar dit is niet mogelijk door personeels- en budgetteringstekort." Lees meer >>

Champions League 2023

Ieder jaar in december is de sporthal van de Staver toneel voor een groot voetbaltoernooi, waarbij ruim 70 teams strijden om de eer. Samen met hoofdsponsor Adviesgroep de Vogel wordt het evenement, dat ruim een week duurt, georganiseerd met veel enthousiasme.

Helaas is door Corona de langverwachte 25ste editie uitgesteld. Het liefst zou de organisatie het evenement dit jaar alweer op de agenda willen zetten, maar dit is niet mogelijk door personeels- en budgetteringstekort.

De exacte data zullen later volgen, maar eind december 2023 is het tijd voor Champions League – de jubileumeditie. Na de zomervakantie kunnen teams zich opgeven. Houd de website van de Staver of de Facebookpagina van het evenement in de gaten voor meer updates.