5 september 2022, Sommelsdijk - Afgelopen zaterdag 3 september was een spannende dag voor drie assistenten in opleiding. Voor de zomervakantie hadden ze hun praktijk opdrachten al afgerond, maar het theorie examen moest nog plaats vinden. "Nanou Gravestein en Marije de Ronde gingen op voor hun niveau 2 diploma en Lobke van der Wende had het examen voor het niveau 1 diploma." Lees meer >>

Vervolg

De drie assistenten hebben het goed gedaan. Ze konden na afloop van het theorie examen alle drie trots hun diploma in ontvangst nemen.

De opleiding

Bij Turn2Move staat kwaliteit, professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Dit betekent ook dat leiding die in de zaal staat allemaal opgeleid wordt. Dat begint al vanaf 12 jaar. Beginnende assistenten starten met de niveau 1 opleiding tot junior assistent. Vanaf 14 jaar is er de mogelijkheid om een stapje verder te gaan en de niveau 2 opleiding tot assistent te volgen. In deze opleiding wordt dieper ingegaan op didactische kennis, methodiek en turn technieken. Van de assistenten wordt in de les ook meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid verwacht. Uiteindelijk vallen alle assistenten in de turnles onder de aansturing van de niveau 3 hoofdleiding. Deze trainer heeft de eindverantwoordelijkheid over de les en zorgt ook voor de jaarplanning en de lesvoorbereidingen.

Turn2Move is erg blij met de aanwinst van de drie gediplomeerde assistenten.

Informatie

Wilt u meer informatie over gymmen en turnen bij turnclub Turn2Move? We hebben al lessen voor kinderen vanaf 1,5 jaar. Neem dan een kijkje op turn2move.nl. Kinderen die mee willen doen met een gratis proefles kunnen zich daarvoor aanmelden via de website. Voor vragen kunt u contact opnemen via info@turn2move.nl of bellen naar 06-30383580.