Middelharnis - "Aanstaande zaterdag viert E.F.R.C. Eilanders een feestje en iedereen is van harte welkom!" Op zaterdag 19 maart 2022 bestaat de Eerste Flakkeese Rugby Club Eilanders zes jaar. Dat betekent ook zes jaar jeugdrugby op ons mooie eiland. Dat willen wij graag vieren met onze jeugdleden en daarom is er een mooi jeugdevenement gemaakt. Lees meer >>

Vervolg

Van 10 tot half 12 is er voor alle jongens en meisjes van 4 tot en met 12 jaar een Little Barbariansochtend. Kinderen van de ons omliggende clubs uit Dordrecht, Etten-Leur, Roosendaal, Breda, Goes en Middelburg zijn ook uitgenodigd en dit is een ideale kans om kennis te maken met de snelst groeiende teamsport van Nederland. De kinderen trainen eerst met leeftijdgenoten en spelen daarna onderlinge wedstrijdjes. Geïnteresseerde kinderen kunnen met hun ouders naar het rugbyveld op Sportpark Van Pallandt aan de Oostplaatseweg 1 in Middelharnis komen. Voor de ouders is er koffie, thee en gebak, voor alle kinderen een leuk aandenken aan de dag.

Om 12 uur betreedt het Onder 14 team, oftewel de Cubs, het veld tegen de Bredase RC. De samenwerking van de Eilanders en de Roosendaalse Rugbyclub doet het erg goed en staat momenteel eerste in de Plate Poule Gold, het tweede niveau van Nederland. De uitwedstrijd in Breda werd met 43-50 gewonnen en we verwachten een mooie, open maar vooral sportieve wedstrijd zoals het hoort bij rugby met veel punten.

Iedereen is van harte welkom!