Sommelsdijk - De dames van VC Intermezzo uit Sommelsdijk hebben een mooie thuisoverwinning behaald op het Rotterdamse RVC Libanon 4. Na bijna 3 maanden gedwongen pauze zonder competitiewedstrijden was de Flakkeese formatie vooraf gebrand het thuispubliek in sporthal De Staver een leuke wedstrijd voor te schotelen. "De wedstrijd werd zeer voortvarend gestart...." lees hieronder verder >>

Vervolg

Met servicedruk, goed aanvallend spel en veel enthousiasme konden de Sommelsdijkse dames een voorsprong op het bord zetten en deze uitbouwen naar een 25-16 eerste setwinst. In set 2 en 3 had VC Intermezzo wel alle time-outs nodig om scherp te blijven, de thuisploeg zakte even in en zag de bezoeksters wat meer structuur in hun spel krijgen. Meer pit was nodig en de thuisploeg kreeg het dankzij goede serviceseries en geplaatst aanvalsspel voor elkaar in beide sets 4 punten achterstand om te buigen naar 2 setwinsten: 25-22 en 25-23. RVC Libanon pakte nog wel de 4e set (20-25) maar ondanks dit setverlies stelde Intermezzo de eerste winst (3-1) in de 1e Klasse veilig.

Ook door de jeugd is er afgelopen zaterdag veel winst behaalt. MC 1, JC 2, JA 1 en MA 1 wisten met 4-0 te winnen! Aanstaande zaterdag treed VC Intermezzo wederom in de eigen thuishal aan. Om 18u speelt Dames 1 tegen het Oud-Beijerlandse DVO, voor die tijd zijn er volop jeugdwedstrijden. Welkom om ook een kijkje te komen nemen in Sporthal de Staver!