29 september 2021, Oude-Tonge - "Het moest er natuurlijk een keer van komen." Na elf overwinningen op rij moesten de rugbyers van Flakkee de overwinning afgelopen zondag aan de studenten van Thor laten. "Op het dorre veld van het Universitair Sportcomplex in Delft hadden de Batavieren het beste spel in de eerste 25 minuten, maar daarna speelde een verjongde tegenstander de bal slim zoveel mogelijk in hun driekwartlijn om aan het geroutineerde zwaardere pack van de Batavieren te ontkomen." Lees hieronder verder.

Vervolg

Bij rust was het nog 14-0 voor de studenten, maar nadat er bij hen twee 1e rijders geblesseerd naar de kant moesten werd er uncontested gescrumd en waren de Batavieren hun belangrijkste wapen kwijt. Met een man minder wist Thor goed te profiteren van foutjes bij de Batavieren en liepen snel uit. Twee minuten voor tijd wist Miquel van der Marel de pijn te verzachten door de hatelijke nul van het scorebord te halen. Sinds 10 november 2019 leden de mannen geen verlies meer in de competitie, maar de 54-5 oorvijg hakt er goed in alhoewel hij in de 3e helft snel werd weggedronken.