4 december 2020, Goeree-Overflakkee - De afgelopen maand hebben zeven rugbyers van Flakkee wederom onder de naam '"Haer Onder Neuze Tuuk", hun snor laten staan om aandacht te vragen voor kanker bij mannen. Dit jaar was er extra aandacht voor het aantal zelfmoorden onder mannen, vanwege emotionele problemen. Bovendien zamelde het team natuurlijk geld in voor de bestrijding van prostaat- en teelbalkanker. Lees hieronder meer.

Vervolg

Helaas konden er dit jaar geen sociale activiteiten plaatsvinden zoals de Movember-Match met aansluitend het benefietdiner. Ook de traditionele 'Shavedown' van de snorren moest nu in eigen huis plaatsvinden. Ondanks alles wisten de 7 mannen toch nog ruim € 630,- op te halen met hun behaarde bovenlip.

Tot Mr. Movember 2020 werd Beau Rottier, gast namens de Dordtsche RC, gekozen omdat hij behalve de meeste donaties ook o.a. op zijn opleiding en werk veel reclame voor Movember had gemaakt. Snorro 2020 werd Sven ter Beek die de mooiste 'Moustache' liet groeien. HONT was onderdeel van Rugby Netwerk Nederland die met spelers van 22 clubs € 14.500,- bij elkaar sprokkelden.

BEDANKT!

"Bij deze willen we alle donateurs bedanken die dit mooie bedrag hebben mogelijk gemaakt!"