Sommelsdijk – Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid om het Coronavirus in te dammen geeft Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee (SRGO) een update over de opening van haar accommodaties. De zwembaden zijn gesloten, het bewegingsonderwijs en de sport gaan door. SRGO heeft een brede programmering op het gebied van sport, zwemmen en recreatie. "In samenwerking met tientallen verenigingen en partijen geven we zo goed mogelijk invulling aan de op dit moment geldende richtlijnen." Lees hieronder meer.

Zwemmen SRGO
Alle zwembaden op Goeree-Overflakkee zijn momenteel gesloten. Naar verwachting zullen deze op 19 november weer hun deuren openen, conform de op dat moment geldende maatregelen.

Sportieve en culturele activiteiten SRGO
De diverse sporthallen van SRGO zijn beschikbaar voor bewegingsonderwijs en –aanbod voor kinderen tot 18 jaar. Voor volwassenen geldt dat trainen tot twee personen is toegestaan met inachtneming van de 1,5 meter en maximaal dertig personen wanneer een volwassene onderdeel is van de groep. Neem contact op met jouw vereniging om te zien op welke wijze jouw activiteit georganiseerd wordt. De kleedkamers en douches bij de sporthallen zijn gesloten. Voor individueel sport- of cultuuraanbod, zoals yoga, muziekles, zumba, e.d. geldt een maximum van dertig personen.

Recreatie & horeca SRGO
De horeca van SRGO is gesloten. De verhuur van zalen voor vergaderingen, bruiloften en uitvaarten is aangepast mogelijk. Wil of moet je thuiswerken, maar zit je daar niet prettig? Neem contact met ons op, we faciliteren graag een werkplek voor je.

Contact SRGO
Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem contact met Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee op via de mail: info@sr-go.nl of bel. (0187-)483306.