13 oktober 2020, Sommelsdijk – De dames van volleybalclub Intermezzo uit Sommelsdijk hebben afgelopen zaterdag op bezoek in Rotterdam tegen Fusion een mooie 0-4 overwinning behaald. "Het zette daarmee het goede niveau van de 4-0 winst vorige week op het eveneens Rotterdamse Volley Zuid op een zeer goede wijze voort. In set 1 en 2 waren de Flakkeese bezoekers heer en meester in de kille Alexanderhal. Intermezzo zette met goed en enthousiast spel setstanden 10-25 en 16-25 op het scorebord...."Lees hieronder verder.

Vervolg

"In set 3 en 4 ontstond er ondanks nette setwinsten 18-25 en 21-25 toch zo nu en dan een mindere fase waardoor Intermezzo zeker niet geheel moeiteloos de 0-4 overwinning binnensleepte.

Trainer/coach Martin Kooiman complimenteerde zijn ploeg na afloop: “Twee 4-0 winsten op rij tegen mindere tegenstanders zijn belangrijke punten voor de ranglijst. Vorig seizoen verslikten we ons nog wel eens in dit soort wedstrijden. Dit seizoen behalen we mooie overwinningen. Een grote vooruitgang dus. Maar komende donderdagavond als DVO op bezoek komt, moeten we bepaalde dingen wel beter doen om tegen hen ook te kunnen winnen’’.

Intermezzo is na 4 speelronden de verassende koploper in de 2e klasse A. Wel moet daarbij aangetekend worden dat 3 teams (DVO, Move4U en Yum) minder wedstrijden hebben gespeeld én tot nu toe minder verliespunten hebben geleden. Donderdagavond om 20u30 komt 1 van deze teams, het Oud-Beijerlandse DVO, op bezoek in De Staver. De wedstrijd begint om 20:30 uur en zal live te volgen zijn via de livestream op de Facebook pagina van VC Intermezzo."