Middelharnis - "Yes! We are back!" Hockeyclub Goeree-Overflakkee is verheugd te melden dat de club komend seizoen weer met twee seniorenteams op de zondag zal spelen. Na een korte Hockeypauze zal HCGO Heren 1 weer "acte de présence" geven op de wekelijkse speeldag." Lees hieronder meer.

Vervolg
Het reeds bestaande HCGO Dames 1 heeft voor komend seizoen een metamorfose ondergaan, het team zal voor het eerst sinds de heroprichting van onze vereniging voor het merendeel bestaan uit voormalig jeugdspelers van de hockeyvereniging. Het bestuur van HCGO is trots dat de Voor komend seizoen opnieuw samengestelde teams bekende gezichten en een groot aantal nieuwkomers vanuit de HCGO jeugd hebben, een groot compliment voor ons technisch kader.

Welkom

Kom jij ook (weer) hockeyen? Wil jij ook meedoen? Ben jij sportief en gezellig? Schrijf je nu in als proeflid van onze club en doe volgend seizoen mee met een HCGO team!
Diverse teams van onze mooie vereniging kunnen echter nog enkele spelers gebruiken, Lijkt je het leuk om (weer) te hockeyen? Neem dan contact met ons op via info@hcgo.nl, of benader onze spelers persoonlijk. De proeftrainingen bij HCGO zijn zonder enige verplichting.
* foto HCGO Heren 1 (HCGO media, Leon Jordaan)