26 mei 2020, Regio - Golfers waren enorm blij met het nieuws dat de golfbanen weer open mochten. "Ook de leden van Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse konden niet wachten om weer te kunnen gaan spelen. De jeugd tot 19 jaar mocht als eerste beginnen en gelukkig volgde vrij snel de opening voor de volwassenen." Lees hieronder meer.

Vervolg
In samenwerking met alle betrokken partijen is een protocol opgesteld en zijn extra voorzieningen aangebracht, zodat alle spelers veilig terecht kunnen. Inmiddels is iedereen al aardig gewend aan de nieuwe regels, zo zijn clubhuis, horeca, terrassen en kleedruimten nog gesloten. Voor het veilig kunnen komen en gaan, is het verplicht een starttijd te reserveren. De marshalls kijken mee of iedereen voldoende rekening houdt met de 1,5 meter afstandsregel. Ook de vlag aanraken mag niet en de harken in de zandbunkers zijn verwijderd.

Naast golfen, kunnen bezoekers terecht voor de golfshop die geopend is en de golfpro mag ook weer golfles geven. Buiten aan de achterkant van het restaurant zorgen de medewerkers van de horeca voor de inwendige mens. Vanaf 1 juni geldt een beperkte opening voor de eerste horeca-bezoekers.

Nieuwe tijden vragen nieuwe regels, maar het enthousiasme onder de spelers is niet minder. Met dit mooie weer is het heerlijk om in de vrije natuur te zijn en deze sport voor jong en oud te beoefenen.
Voor degenen die kennis willen maken met de golfsport op Golfclub Grevelingenhout zijn er meerdere unieke aanbiedingen. Bruinisse is goed bereikbaar zowel vanuit Rotterdam, Breda en Antwerpen. Iedereen is van harte welkom.

Voor meer informatie zie de website: www.grevelingenhout.nl of voor telefonisch contact via tel. 0111 – 48 26 50

Golfclub Grevelingenhout, Oudendijk 3, Bruinisse