Sommelsdijk - Karateschool Kiyozumi kan met gepaste trots melden dat het de tatami crowd funding actie met succes heeft afgerond. Dit betekent dat de karateschool nu in het bezit is van drie wedstrijdmatten van elk 121 m2. Elke mat bestaat uit 121 puzzelstukken van 1 m2. De matten zijn afgelopen oktober al met veel plezier in De Staver gebruikt bij het jaarlijks Nederlands Juniorenkampioenschap Kyokushin Karate. Lees hieronder meer.

vervolg

Doordat het puzzelmatten zijn, kunnen de wedstrijdmatten ook op kleiner formaat worden ingezet zoals voor een beginnerstoernooi of karate-gymles in een gymzaal.

Voor de totstandkoming en het volbrengen van deze actie wil Karateschool Kiyozumi graag alle leden, familie en/of vrienden en bekenden bedanken. In het bijzonder de volgende mensen: Martijn vd Waal, Monique Versaevel, Eric de Ridder, Niels Dolk, Marijn Groenendijk, Andre van Wezel en als laatste Jan-Willem Kramer van Brouwerij Solaes, die met het speciaal gebrouwen Sanbon Tsuki (drievoudige stoottechniek) bier het laatste zetje aan deze actie gaf.

Karateschool Kiyozumi