11 februari 2020, Oude-Tonge - Afgelopen zaterdag 7 februari team Kiyozumi een klein stukje "afgereisd" naar Oude-Tonge waar de Yujin Cup 2020 plaats vond. "In totaal waren we met 6 gemotiveerde vechters. Timo Scholts mocht het spits afbijten in een poule van 3. Hij won beide pittige partijen en behaalde hiermee de 1e plaats...." Lees hieronder het hele verslag door Karateschool Kiyozumi.

Verslag Kiyozumi
"Jens van Weenen mocht opkomen voor een match making. Na een zeer gelijkwaardig gevecht kwam er een verlenging en scoorde zijn tegenstander net voor tijd het winnende punt voor de overwinning.
Aniek Bestman vocht dit toernooi voor haar eerste keer wat best voor wat spanning zorgde. Gelukkig loosde haar coach Valence haar daar doorheen en ging ze met iets meer zelfvertrouwen de mat op. Deze match making was iets te hoog gegrepen en verloor Aniek.Toch kon ze met trots haar beker voor een tweede plaats in ontvangst nemen. Hanna van Kempen heeft heel stoer en actief gevochten en maakte best indruk op haar tegenstander hiermee won ze 1 partij maar was de tegenstander van de tweede partij net iets te sterk. Een mooie 2e plaats voor Hanna.
Isabel had een sterke tegenstander met verlenging waardoor de vermoeidheid mee ging spelen maar hield zich tot het eind goed staande. Haar tegenstander haalde meer punten en pakte hiermee de winst. Isabel Lagraauw heeft een mooi gevecht neergezet en pakte de 2e plaats.
Als allerlaatste van ons team vocht Enola Humblet zich naar een 1e plaats, wederom met verlenging waarna ze zich goed herpakte maar de winst haar niet makkelijk aan kwam waaien.
Dag 2
Vandaag was het onderdeel kata aan de beurt. Jens van Weenen en Otis Kramer mochten vandaag hun beste kata's laten zien. Dit was best spannend, maar onze kanjers wisten hun zenuwen goed te bedwingen.
Eerst was Otis aan de beurt. Hij liep een keurige kata, maar had op het laatst 1 missertje, waardoor hij de partij verloor. Gelukkig herpakte hij zich op tijd en liep daarna nog een keer een hele nette kata. Helaas liep ook deze keer zijn tegenstander zijn kata net iets beter en werd Otis keurig derde.
Jens liep zijn kata zo netjes, dat hij zijn eerste partij won. De tweede partij verloor hij nipt, hij had alleen de pech dat alledrie de deelnemers een partij hadden gewonnen. Dus allemaal evenveel punten. Helaas was Jens de hoogste in graad en kreeg daardoor de derde plaats toegewezen. Beide heren hebben laten zien dat ze heel wat waard zijn!"

Welkom bij Kiyozumi

"Wees welkom op maandag en woensdag kinderen tot 13 jaar van 18:30 uur tot 19:30 uur. Iedereen boven de 13 van 19:30-21:00 uur. Op vrijdag avond hebben we een specifieke gevechtstraining olv Sensei André voor wedstrijdvechters en mensen die extra aan hun conditie en reflexen willen werken. Kinderen tot 13 jaar trainen van 18:30 uur tot 19:30 uur, iedereen boven de 13 traint van 19:30-20:30 uur. Karate is niet alleen goed voor je lichaam maar ook zeker voor het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Respect naar elkaar staat hoog in het vaandel, we zijn een sociale school waar je als beginner maar ook als wedstrijdvechter begeleidt en gemotiveerd wordt om het uiterste uit jezelf te halen."