Middelharnis - De HCGO sponsorcommissie is bijzonder verheugd wederom een sponsor aan het HCGO sponsorbestand te mogen toevoegen, aannemingsbedrijf Gebroeders Blokland, is bereid gevonden het MB1 team van Hockeyclub Goeree-Overflakkee te voorzien van nieuwe Reece wedstrijdshirts, met de opdruk van het project DOCK187 in Middelharnis. Lees hieronder meer.

Klantgericht ontwikkelen

Die variëteit past naadloos in het plaatje van klantgericht ontwikkelen en bouwen waarmee Gebroeders Blokland zich onderscheidt van andere bouwers. Voordat er ook maar een schets op papier staat, doen we uitgebreid onderzoek naar de toekomstige bewoners van een project, kijken naar de gezinssamenstelling, de levensstijl en behoeften. Dankzij het inzicht dat we hierdoor krijgen, weten we beter wat voor soort woningen we moeten bouwen, hoeveel slaapkamers gewenst zijn en hoe groot bijvoorbeeld de badkamer of keuken moet zijn. Daarnaast bieden we in DOCK187 fase#4 volop opties om de woning nog beter aan te laten sluiten bij de individuele wensen.

DE HCGO sponsorcommisie bedankt aannemingsbedrijf Gebroeders Blokland voor het genereuze gebaar. Ook HCGO team sponsoren met uw bedrijf? Neem contact op met de sponsorcommissie (Caroline Jordaan, 0620847171) of kijk op de HCGO website voor de mogelijkheden.

DOCK187

DOCK187 is een bijzondere en verrassende wijk in Middelharnis. Heerlijk wandelen en ravotten in het aangrenzende Vliedpark? En vervolgens thuiskomen in je eigen woning, die net even anders is als die van je buren? Zie jij dat wel voor je? De verkoop van fase 4 is gestart. Interesse in zo'n duurzame woning? Schrijf je in of neem contact op met aannemingsbedrijf Gebroeders Blokland, Meer informatie over het project is te vinden onder deze link.