Middelharnis - DBGC en Wim Nieuwland gaan na dit seizoen uit elkaar. De hoofdtrainer, die momenteel bezig is aan zijn derde periode in Oude-Tonge, heeft in overleg met de Voetbaltechnische Commissie besloten dat er na drie seizoenen een einde komt aan de samenwerking. In de eerste twee seizoenen onder Wim heeft DBGC zich weten te handhaven in de tweede klasse. Nacompetities voor promotie of degradatie waren niet aan de orde. In de huidige competitie bezet DBGC momenteel de 12e plaats op de ranglijst." Lees hieronder meer.

DBGC bedankt Wim voor zijn inzet voor de club en vertrouwt erop dat het lopende seizoen op een positieve manier wordt afgesloten. Ongetwijfeld zal zich een nieuwe club voor Wim aandienen. Het bestuur hoopt dat hij bij zijn afscheid met een goed gevoel kan terugkijken op zijn jaren bij DBGC. Wij wensen hem succes en plezier bij zijn toekomstige club.

DBGC gaat de komende weken op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die past binnen het door de Voetbaltechnische Commissie opgestelde profiel.