Middelharnis - De Jacht van onze Oranje Leeuwinnen gaat door, nu op het WK in Frankrijk. En daar zijn wij trots op. Daarom organiseert de KNVB, samen met verenigingen, een Leeuwinnen Voetbalfestival in alle regio’s in Nederland. Voor ieder meisje dé kans om samen met de andere meiden te voetballen en plezier te maken! En naast al het voetbalplezier leer je ook nog eens samenwerken en vette Leeuwinnen-trucs. Lees hieronder snel verder en doe mee op 12 juni 2019.

Leeuwinnen Voetbalfestival

Het Leeuwinnen Voetbalfestival is voor alle meiden van 10 tot en met 15 jaar, lid of geen lid van een voetbalvereniging. Een gave avond vol voetbalplezier die je nooit zult vergeten. Zo kun je met je vriendinnen deelnemen aan allerlei gave voetbalspellen, waarin iedere deelnemer zich een echte Oranje Leeuwin zal voelen. Programma Op 12 juni a.s. vindt het Leeuwinnen Voetbalfestival plaats bij voetbalvereniging De Jonge Spartaan. De activiteit start om 18:00 en zal omstreeks 21:00 eindigen. Deelnemers kunnen zich melden vanaf 17:30. De activiteit vindt plaats op de accommodatie van onze vereniging ; Sportpark Spartacus Oostplaatseweg 19, 3241 LV Middelharnis.

Extra informatie

Er is plaats voor maximaal 100 meiden

Neem sportkleding en sport- of voetbalschoenen mee

Deelname is gratis

Doe jij ook mee? Schrijf je snel in op http://www.knvb.nl/leeuwinnenfestival en ga samen met je vriendinnen mee op jacht tijdens een activiteit vol voetbalplezier!

Meer weten? Kijk op www.knvb.nl/leeuwinnenfestival of op de website van De Jonge Spartaan.