2 mei 2019, Sommelsdijk - Op dinsdagavond 26 maart was het zo ver: dé kampioenswedstrijd van de volleybal mannen van Heren Recreanten 1. "Er waren nog twee sets nodig om het kampioenschap veilig te stellen. Langzaam liepen de tribunes vol, de heren hadden er zin in! Ze gingen dan ook meteen goed van start en sleepten al snel de eerste set binnen met 25-20." Lees hieronder het hele verslag.

Wedstrijdverslag Intermezzo

"In de tweede set ging het erg gelijk op tussen de teams. De tegenstander van Amen Textieldruk HR1 kwam steeds erg dichtbij en het werd nog spannend wie de tweede set binnen zou slepen. Maar de heren van Intermezzo lieten zich niet van hun stuk brengen en lieten met mooie aanvallen en goed verdedigend werk zien wat ze in huis hadden. De tweede set werd met twee punten verschil gewonnen: 26-24. Heren Recreanten 1 van VC Intermezzo zijn kampioen!

De sfeer op de tribunes zat er ook goed in. Al zingend en trommelend moedigde het publiek de mannen aan en begonnen de team aan de derde set. Deze set ging snel en werd ook door Intermezzo binnengesleept. Voor de laatste set verdwenen de heren van Intermezzo plotseling kort van het veld. Wat bleek? De vierde set werd door de heren gespeeld in de speciaal aangeschafte kampioen-shirts, met achterop de woorden: Bluuve traine eeej! Helaas werd de laatste set verloren van 18-25, maar dat mocht de vreugde niet in de weg staan. De wedstrijd eindigde in een 3-1 overwinning en de champagne kon worden ontkurkt!"