11 februari 2019, Ouddorp - Op woensdag 6 februari en op vrijdag 8 februari speelde het mixteam van de Kriekel achtereenvolgens een thuis en een uitwedstrijd. "De thuiswedstrijd op woensdag tegen Hou Stand begon met een teleurstellende eerste set die met 20-25 werd verloren. Ook in de tweede set kwam de Kriekel weer op ruime achterstand, maar wist na een flinke eindsprint de set toch nog net met 27-25 te winnen...."Lees hieronder verder.

Vervolg verslag

"De derde set ging lang gelijk op maar op het eind raakte de Kriekel weer volledig de weg kwijt en verloor ruim. In de vierde set speelde de Kriekel eindelijk een stuk beter en won deze ruim. Matige wedstrijd met een terecht 2-2 gelijkspel.
Vrijdag tegen Move4U in Vlaardingen begon de Kriekel goed en won de eerste set met een vrij ruime marge. De tweede ging gelijk op tot het eind maar de Kriekel had toch het nakijken met 26-24. In de volgende twee sets kwam de Kriekel er niet meer aan te pas tegen een ontketend Move4U. Het resultaat was dat de Kriekel met 3-1 verliest."

Bron De Kriekel Ouddorp