Regio - Zaterdag 9 februari was Karateschool Kiyozumi met 10 vechters aanwezig op de Yujin Cup, georganiseerd door Budokai Senshi te Oude Tonge. "De allerjongsten Boaz, Timo, Otis en Mairo keken hun ogen uit op dit gave toernooi! Boaz vocht hartstikke goed en werd terecht tweede. Timo had de spirit goed te pakken, net als in de les liet hij zich niet uit het veld slaan, dit leverde hem een mooie eerste plaats op. Otis heeft met vader Jan Willem Kramer – zwarte band – een mooi voorbeeld. Otis deed het super en werd derde. Mairo ging ook zeer zelfverzekerd de mat op en eindigde als tweede." Lees hieronder het hele verslag door Karateschool Kiyozumi.

Jens en Marc hebben beiden al meerdere toernooien goed gevochten, toch blijft elk toernooi opnieuw spannend. Jens vocht mooie partijen en werd tweede. Marc vocht dapper maar had veel pech door een sliding met een hoge mawashi geri en viel hard op zijn rug. Toch nog een mooie derde plaats.

Dames Enola en Isabel vochten beiden goed en gingen er dan ook allebei met een gouden plak vandoor! Thijmen trof een sterkere tegenstander die veel druk gaf. De tegenstander gaf Thijmen in Yame (stoppen van de wedstrijd) een trap op zijn gezicht gaf en brak hierdoor zijn neus. Deze matchmaking maakte Thijmen tweede. Tot slot sloot Samuel het toernooi af met 2 mooie partijen, en pakte ook goud.

Coaches Luuk van wezel, Niels Dolk Sensei André van Wezel en Valence Bickel kijken terug op een goed toernooi.

Voel je overigens niet te oud om aan karate te beginnen. Mits je beschikt over een redelijke basisconditie, past ook de oudere jongere prima in de groep. Ook onze dames binnen de vereniging zouden wel wat steun kunnen gebruiken. Er kan een, twee of drie maal per week worden getraind.

Heb je interesse?…..Kom eens langs en kijk of train vrijblijvend een avondje mee. En kijk ook even op onze site karateschoolkiyozumi.nl."

Bron Karateschool Kiyozumi.