Herkingen - Op vrijdag 18 januari 2019 is de voorjaarsmodule van 6 trainingen bij Keepers School Flakkee van start gegaan. Trainers Ron van Neck en Roy Hobbel hebben met 5 "oudgedienden" en 1 nieuwe jeugdkeeper weer 5 kwartier gewerkt aan de technische onderdelen rollen-gooien-vangen en afwerken van de gevangen bal. Lees hieronder meer.

Verslag

"Naast de technische onderdelen werd er aandacht besteed aan zelfbescherming van de keeper bij hoge ballen vanaf de zijkant en het goed vallen bij zijwaartse ballen. Na ruim een uur werd de training afgesloten met het spel "Koning van de Dag". Met een glimlach op het gezicht en wat zweet op het voorhoofd werden de materialen opgeruimd en werd er nog wat nagekletst in de kantine van Herkingen'55.

Training

Over 14 dagen staat de volgende training gepland: vrijdag 1 februari om 19.15 uur (tot 20.30) Er zijn nog een paar plekken open voor jeugdkeepers, die spelen in 'Onder 10' tot en met 'Onder 15'. Meisjes zijn ook van harte welkom!

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden/ contact opnemen met Ron van Neck, via l.neck@upcmail.nl of een whatsappje sturen naar 06-28266808.