Regio - Zaterdag 8 december reisde Good Luck af naar Terneuzen voor de wedstrijd tegen KV Luctor. Good luck begon goed aan de wedstrijd. De ploeg pakte een voorsprong van 3 doelpunten, maar gaf deze vervolgens ook uit handen. De ploegen gingen de rust in met 11-11. In de tweede helft liep de score gelijk op. De ploeg uit Middelharnis pakte wederom de voorsprong, maar liet KV Luctor weer dichterbij komen. Good Luck won uiteindelijk met 1 doelpunt verschil van KV Luctor. Good Luck korfbalde met overtuiging en liet vechtlust zien en dat werd beloond. Verdiende punten voor de ploeg van coach Petri van Dijk konden mee naar Middelharnis. Het was een spannende wedstrijd tussen twee aan elkaar gewaagde ploegen in de vierde klasse. Eindstand: 21-22.