14 november 2018, Regio - Voor de meiden-B teams van Intermezzo stonden afgelopen weekend twee op papier lastige uitwedstrijden op het programma. MB1 reisde af naar Bergschenhoek voor hun uitwedstrijd tegen de nummer 2 Volley2B. MB2 moest het in Barendrecht opnemen tegen Spirit, de koploper in de competitie. Beiden teams deden het erg goed en kwamen met veel punten terug op Flakkee. Lees hieronder een wedstrijdverslag door één van de leden van Intermezzo.

Wedstrijdverslag

"In Barendrecht begon de wedstrijd van Intermezzo MB2 zoals verwacht. Spirit was de betere ploeg en won de eerste set met 25-20. Maar tijdens de tweede set ging Intermezzo steeds beter tegenstand geven en wist het team zelfs de set te pakken, het werd 22-25 en 1-1 in sets. Misschien door een gebrek aan concentratie van de koploper? Nee, Intermezzo pakte door en won ook de derde en vierde set met 20-25 en 22-25. Een prima 1-3 winst dus voor de meiden uit Middelharnis die hierdoor stijgen naar de tweede plaats in de 2 e klasse A. Intermezzo MB1 startte niet lekker aan de wedstrijd tegen Volley2B. Er werden te veel fouten gemaakt waardoor het team de eerste set met 25-13 verloor. Daarna herpakte Intermezzo zich en ontstond er een thriller van een wedstrijd. In de tweede set keek Intermezzo tegen een 20-17 achterstand aan maar door een geweldige servicebeurt en hard werken van het hele team wist Intermezzo de set toch te winnen met 24-26. Intermezzo groeide in de wedstrijd. In de derde set wist Volley2B een grote achterstand weg te werken en kwam op 23-23 gelijk. De punten vielen over en weer totdat bij 26-26 Volley2B 2 punten wist te pakken en de set won met 28-26. In de vierde set was het weer Intermezzo dat een voorspong pakte dankzij goed spel met mooi opgezette aanvallen. Volley2B kwam nog dichtbij maar Intermezzo liet zich nu niet verrassen. Het werd 21-25 en 2-2, een vijfde set moest de beslissing brengen. Ook hier zagen we weer prima spel van beide teams, voor het thuispubliek en de meegereisde supports geweldig leuk om naar te kijken. Volley2B was beter in de aanval maar Intermezzo had daar een prima antwoord op. Het ging gelijk op, 13-13, de winnaar was niet te voorspellen, maar werd uiteindelijk Volley2B. Het werd 13-15 en 3-2 voor de thuisploeg. Intermezzo speelde hun beste wedstrijd van het seizoen en kon met een goed gevoel en met 2 punten in de tas naar huis terugkeren."