Middelharnis - Op een winderige Pallandt trad hockeyclub HCGO heren 1 aan tegen de nummer laatst van de competitie, HC Rotterdam H5. Dat was in de eerste helft te merken ook, het regende mogelijkheden voor de thuisploeg maar de bal wilde er niet in. Lees hieronder het hele verslag door één van de aanwezigen.

Wedstrijdverslag HCGO

"De gasten uit Rotterdam hadden de nodige overtredingen nodig om te thuisploeg af te stoppen en ene na de andere strafcorner volgde. Normaal een garantie voor doelpunten, maar niet vandaag. Na rust schoten de mannen van HCGO uit de startblokken Jeroen Visser nam een lange bal keurig aan, sprintte de cirkel binnen en bediende Frank van Dongen bij de tweede paal op maat, 1-0. Een prachtige goal uit het boekje. Het restant van de wedstrijd speelde de thuisploeg vooral tegen zichzelf. De angst om punten te verspelen sloop in de ploeg, zonder dat de tegenstander echt gevaarlijk werd. Het laatste fluitsignaal kwam dan ook als een verlossing, de drie punten bleven op Flakkee en de top van de ranglijst blijft in zicht. Volgende week staat de derby tegen Tempo ‘34 op het programma, afslag 12:00 in Rhoon."