Oude-Tonge - Na de nipt verloren wedstrijd tegen A-team in Voorschoten (7-6), waren de Oude-Tongse dames van The Islanders in de thuiswedstrijd uit op revanche. Waar aanvankelijk tegen een achterstand werd aangekeken, trokken de Islanders de wedstrijd toch naar zich toe, om niet meer los te laten. Eindstand: 11-7. Lees hieronder het hele verslag door één van de leden.

Verslag The Islander

"Na een wat moeizame start begonnen de Islanders met een 0-5 achterstand. Op pure vechtlust werden in de 2e slagbeurt maar liefst 8 punten terug gepakt. Hits van Wendy vd Hoeven, Annelieke Strijbosch, Anouk Waldekker, Daniëlle Casteleijn en Marte vd Jagt werden afgewisseld met wat veldfoutjes én twee driehonkslagen van Brenda Visser en Wendy vd Hoeven.

Defensief bracht coach Paul Waldekker de opponent in verwarring door steeds verschuivingen aan te brengen in het veld, waardoor het hen niet lukte terug te komen. De Islanders wist nog wat uit te lopen door o.a. een verre klap in de uiterste hoek van het veld door Annelieke Strijbosch. Waarna de overwinning een feit was.

Beste slagvrouwen waren Brenda Visser (0.750), Marte vd Jagt en Daniëlle Casteleijn (0.667)."

Bron The Islanders