Goeree-Overflakkee - Op 24 en 25 augustus 2018 wordt alweer de 29e editie van de Wandeltocht De Omloop Goeree Overflakkee gehouden. Uw en jouw lokale omroep RTV Slogo is daar natuurlijk ook weer bij. Met Omloop Nieuws Radio blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom dit mooie evenement. Voor deze uitzending maakt de organisatie weer tijd voor deelnemers die zich laten volgen voor het programma 'Loper Belicht'. Lees hieronder snel verder en ga het avontuur aan.

Omloop Nieuws Radio: Loper Belicht

Loper Belicht wordt ieder uur uitgezonden tijdens de omloop. "We zoeken dan live contact met één van de deelnemers aan de Omloop. De deelnemer kan dan aan de luisteraars op de lokale radio (die tevens achter de televisie van de lokale omroep te horen is, laten weten hoe hij of zij de wandeltocht ervaart. De luisteraars horen wat er op dat moment gebeurt en hoe de sfeer is."

"De luisteraar krijgt een compleet beeld van hoe iemand De Omloop doorstaat en wat voor verschillende emoties en uitdagingen er ontstaan tijdens deze 24-uurs wandeltocht. Dit is natuurlijk voor elke deelnemer verschillend en dat maakt elk verslag uniek en leuk om te beluisteren. Het is voor de deelnemer zelf ook een ervaring die extra energie kan geven door de gesprekken met de verslaggevers en het feit dat er veel luisteraars zijn die ieder uur met hem of haar meeleven. Dit maakt het natuurlijk voor zowel de deelnemer als de luisteraar een erg interessant item waar jaarlijks veel op gereageerd wordt."

Oproep

"Dus ben jij iemand die het aandurft om de Omloop van Goeree-Overflakkee te lopen en heb je jezelf opgegeven voor de 110 kilometer of één van de andere afstanden? Geef je dan op voor het programma 'Loper Belicht' van Omloop Nieuws Radio! Je krijgt de unieke kans om een exclusief verslag van jouw tocht live op de radio te laten horen. Heb je interesse? Mail dan naar omloop@rtvslogo.nl en wellicht wordt jij gekozen voor dit goed beluisterde programma!"