Goeree-Overflakkee - Er komt een nieuwe discipline beschikbaar voor teams die meedoen met de Omloop van Goeree-Overflakkee. Deze heeft als doel, extra geld op te halen voor het goede doel: het Sophia Kinderziekenhuis. Nieuw is daarom de BedrijfsOmloop van Goeree-Overflakkee. Doe mee en zet een unieke prestatie neer met je vrienden,teamleden en/of collega’s. Ga op zoek naar een nieuwe manier om als team nog closer te worden én steun daarbij het goede doel! Lees hieronder meer.

Meedoen BedrijfsOmloop

Op zoek naar een nieuwe manier om als team nog closer te worden en daarbij ook een goed doel te steunen? Dan is de BedrijfsOmloop iets voor jullie! Speciaal voor bedrijven en verenigingen organiseert de Omloop nu een zakelijk evenement ten tijde van de Omloop van Goeree Overflakkee op 24 en 25 augustus 2018.

Het doel is om met een team van ten minste vier, maximaal 5 deelnemers aan de start te verschijnen en gezamenlijk of als estafette team de gehele afstand te lopen. Een super prestatie en dat allemaal voor een goed doel: Het Sophia Kinderziekenhuis!

Organisatie: "We hopen op veel deelnemende teams om met elkaar geld in te zamelen en zo patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis te helpen. Hoe werkt het? Als team krijgt ieder teamlid een uniek Loopshirt in de kleuren die horen bij jullie team of bedrijf. Zijn jullie huiskleuren bijvoorbeeld zwart/wit. Dan is het shirt voor je team verkrijg in die kleuren. Vul met al je teamleden het shirt met sponsoren. Deze sponsoring dient direct als inschrijfgeld voor jullie team. De bedrijven krijgen een vermelding op jullie mooie shirt. Verzamel in totaal minimaal €600,00 aan sponsors en doe mee aan deze unieke ervaring."

De afstanden zijn: 20 en 110 kilometer, doe het als estafette of als groep. "Dat is helemaal aan jullie zelf! Finish als team en krijg een Champagne-onthaal aan de streep! Ga met je team op de foto en vereeuwig deze unieke ervaring!"

Je kunt team aanmelden via inschrijvingen@omloop.com!