Middelharnis/Delft - Op zaterdagmiddag 19 mei 2018 speelde de Hockey-club Goeree-Overflakkee MB1 een uitwedstrijd bij de nr. 2 in de rangschikking, Ring Pass Delft. Coaches en toeschouwers waren vooraf behoorlijk zenuwachtig, bij winst werden de jonge dames immers kampioen. Lees hieronder een verslag door één van de leden.

Wedstrijdverslag

"Al In de eerste minuut scoorde Emma de 1 - 0, terwijl de tegenstander toch echt flink weerstand bood werd Nog voor rust de score uitgebouwd naar een comfortabele 3 - 1, dit was mede te danken aan uitstekend keeperswerk van Bregtje.

Na rust werd de druk er vol op gehouden en werd de score opgevoerd door Lisa en Emma. Marlou scoorde als laatste met een heel mooi doelpunt, en bepaalde zodoende de eindstand op 7 - 1.

Met nog 1 wedstrijd te gaan is onze MB1 niet meer in te halen en reeds kampioen. Veel dank gaat ook uit naar Seffie en Tess door de vandaag MB1 te helpen! Wat een teamwork.

Gefeliciteerd, de meiden en het kader zullen op een passend moment gehuldigd worden voor deze uitstekende prestatie!"