20 maart 2018, Sommelsdijk - Afgelopen zaterdag stonden er thuiswedstrijden op het programma voor Intermezzo Dames 1 en Heren 1. De teams kregen daarbij hulp van ‘mini’s van de week’ Yenthe Willemsen en Chen van der Wekken. Onder het toeziend oog van hun trotse ouders draaiden ze fanatiek mee met het inspelen en mochten ze vlak voor de wedstrijd met het team op de foto. Helemaal spannend werd het toen de echte wedstrijd begon. Lees hieronder een verslag door één van de aanwezigen.

"Na de gebruikelijke ‘high fives’ mochten ze het veld in om de eerste service van de wedstrijd te slaan. Die ging keurig het net over en zelfs de terugkomende bal werd door de mini’s goed opgezet naar de aanval die zo het eerste punt kon binnenhalen! Een prachtige ervaring voor de jonge volleybal spelers, wie weet zien we ze ooit weer in het eerste spelen, maar dan als vast teamlid! Intermezzo Dames 1 speelde tegen Volley Voorne Dames 2. Na een gemakkelijke eerste set kwam Volley Voorne beter in de wedstrijd en ging meer tegenstand bieden. De dames van Intermezzo bleven echter goed hun eigen spel spelen en pakten ook de tweede en derde set. De vierde set ging moeizamer, maar na een felle strijd werd ook die gewonnen, wat een mooie 4-0 overwinning voor de dames van Flakkee opleverde. Na de dames kwamen de lange mannen van Intermezzo Heren 1 in actie tegen Hou Stand Heren 2. Ook deze wedstrijd werd met 4-0 door de thuisploeg gewonnen. Na drie sets goed tegenstand te hebben gegeven was Hou Stand moegestreden en kon Intermezzo in de vierde set de wedstrijd eenvoudig naar zich toetrekken. Door de winst staat Intermezzo op een zeer knappe tweede plaats in het klassement."