Sommelsdijk - Zaterdag 10 februari stonden de B1 meiden van Intermezzo en Volley Voorne voor de tweede keer in korte tijd tegen over elkaar. Twee weken daarvoor speelden de teams al tegen elkaar in Oostvoorne en won Intermezzo met 3-1, waarmee de ploeg nu thuis in de Staver als favoriet aan de start stond. Lees hieronder een wedstrijdverslag door één van de leden.

"Na het eerste fluitsignaal probeerde Volley Voorne Intermezzo onder druk te zetten. De thuisploeg echter liet zich niet van de wijs brengen. Met een goede service en een harde aanval kwam Intermezzo op voorsprong en bouwde deze langzaam uit. Zo werden al snel de eerste twee sets gewonnen, het werd 25-18 en 25-14 voor Intermezzo. In de derde set verslapte de aandacht en kwam Volley Voorne beter in de wedstrijd. Intermezzo coach Stan riep z’n meiden tot de orde, en met succes. Ook de derde set werd winnend afgesloten, het werd 25-16. Met 3-0 voor Intermezzo was de wedstrijd al beslist en dat was te zien in de laatste set. Beide teams gingen slordiger spelen, maar net als in de voorgaande sets was Intermezzo de betere ploeg en won met 25-17. Een mooie 4-0 winst en de volle 5 punten voor Intermezzo MB1."