Den Bommel - Zaterdag 10 februari 2018 staat gebouw De Bommelstee in Den Bommel weer bol van "topdarts", daar zal namelijk alweer de zesde editie van het Deltarent Open Darts gehouden worden. John Lokken: "Vanaf de eerste editie zijn er telkens wel de nodige topdarters uit de Benelux aanwezig geweest op dit grootste darttoernooi van de Zuid-Hollandse Eilanden, denk dan bijvoorbeeld aan Co Stompé, Jeffrey de Zwaan, Dirk van Duijvenbode, Geert de Vos, Kim Huybrechts en Ron Meulenkamp. Ook dit jaar hoopt de organisatie natuurlijk weer op de nodige bekende namen uit de dartwereld." Lees hieronder verder en neem zelf deel (geef je op).

"Promoter RWB Darts (i.s.m. stichting de Bommelstee en Dartshop Kattestaart) is dan ook trots om te mogen melden dat dit jaar Europees Kampioen Richard Veenstra deel zal nemen aan de zesde editie van het Deltarent Open Darts. Veenstra is woonachtig in het Overijsselse Ossenzijl en behoort al enkele jaren tot de Nederlandse Selectie, waarmee hij in 2016 Europees Kampioen wist te worden. Daarnaast neemt de altijd sympathieke Veenstra deel aan het BDO-circuit en dit doet hij niet onverdienstelijk. Begin 2016 behaalde hij een mooie halvefinaleplaats op de Lakeside World Darts Championships, het toernooi waar Raymond van Barneveld zijn eerste successen kende. Begin januari van dit jaar nam Veenstra voor de derde maal deel aan dit WK en werd hij in de kwartfinale uitgeschakeld door de Duitser Michael Unterbuchner (4-5). Nu neemt Veenstra dus deel aan de zesde editie van het Deltarent Open Darts en wordt hij nu al gezien als een van de smaakmakers van deze zesde editie. Hij zal deelnemen aan zowel het warming-up koppeltoernooi (met Nederland toptalent Maikel Verberk) als het hoofdtoernooi."

Op zaterdag 10 februari 2018 zullen er een warming koppeltoernooi, damestoernooi en hoofdtoernooi gespeeld worden. Op vrijdagavond 9 februari 2018 zal er een jeugdtoernooi georganiseerd worden. Dit is speciaal voor de jeugd t/m 17 jaar.

"U kunt natuurlijk nog altijd deelnemen aan het Deltarent Open Darts, inschrijven kan via: deze link naar de website."