Ouddorp - De 1/4 Marathon van Ouddorp is een mooie, maar vooral ook leuke prestatieloop, in en om Ouddorp. Deze loop wordt start op donderdag 17 augustus 2017, om 19:30 uur bij MGF De Dorpstienden in Ouddorp, bij de parkeerplaats van het centrum. De inschrijving voor bedrijven of teams is (inclusief een loop/techniek clinic) op donderdagavond 10 augustus, en deze wordt verzorgd door Delta Sport Fysiotherapie. Lees hieronder verder en schrijf je in!

Deze prestatieloop, de 1/4 Marathon van Ouddorp, is kenmerkend door de sfeer. Bijvoorbeeld DJ bij start en finish en muziek onderweg. Gezellig café met terras voor de "nabespreking" en prijs uitreiking. Uw uitslag is direct bekend door chip registratie.

Het is een loopanalyse met tussentijden, ranking overall, en per categorie is direct te zien op uw smartphone of pc. Ook de finish foto/video en 5km. doorkomst foto's zijn bij uw uitslag binnen 24 uur gratis beschikbaar.

Nieuw dit jaar is de 1/8 marathon, een kortere afstand voor jeugd en beginners. Ook nieuw dit jaar is de Bedrijven Marathon. je loopt met een team van 4 personen, tegelijkertijd de 1/4 marathon, de tijden worden opgeteld zodat er een echte marathon eindtijd uitkomt. De snelste drie bedrijven of teams worden gehuldigd.

Inschrijven via kwartmarathon.nl