Goeree-Overflakkee - Van 8 mei tot en met 8 juni 2017 konden kinderen op Goeree-Overflakkee gratis kennismaken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten. GO Sport & Cultuur werd georganiseerd door het Sportteam GO van de gemeente. Meer dan 200 kinderen hebben op deze manier een nieuwe sport of cultuuractiviteit kunnen beleven. Lees hieronder verder.

Groot succes

Het doel van GO Sport & Cultuur is om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de sporten en het cultuuraanbod op Goeree-Overflakkee. Op die manier hoopt het sportteam van de gemeente kinderen te kunnen enthousiasmeren. Veel verenigingen hebben aangegeven dat het project GO Sport & Cultuur heeft geresulteerd in nieuwe leden. Sportteam GO is zeer tevreden met dit resultaat en bedankt alle deelnemende partijen voor hun inzet.

Presentje voor deelname

De kinderen konden zich inschrijven voor drie of vier lessen bij verschillende sport- of cultuuraanbieders. Elke les werd er door de begeleider bijgehouden wie er was. Als deelnemers alle lessen aanwezig waren kregen ze een leuke stappenteller om te kunnen zien hoe sportief ze zijn.

Interesse?

Heeft u als vereniging interesse om in november mee te doen met de GO Sport & Cultuur of heeft u andere vragen op het gebied van sport- of cultuuraanbod? Neem dan contact op met Dennis Zwarts, combinatiefunctionaris sport, via dit e-mailadres. of tel. 06-46745567.