Middelharnis - Op donderdag 12 mei 2022 is de volgende dialoogavond van de gemeenteraad gepland in Middelharnis. "U bent van harte welkom de onderwerpen te bezoeken in de raadszaal (ook live te volgen) of fractiekamer 1.36 (te bezoeken). Wilt u over een onderwerp op de agenda of een ander onderwerp de raad toespreken? Of wilt u meespreken met de raadsleden bij één van de agendapunten? Dan kunt u zich aanmelden..." Lees meer >>

Vervolg

Plenair

  • 19:30 tot 20:00 uur: Gezamenlijke aftrap van de avond met mogelijkheid tot inspraak.

Aanmelden voor inspraak

Wilt u over een onderwerp op de agenda of een ander onderwerp de raad toespreken? Of wilt u meespreken met de raadsleden bij een van de agendapunten? Dan kunt u zich tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de dialoogavond aanmelden bij de griffie, onder vermelding van uw naam en het onderwerp.

Onderwerpen op de agenda in raadszaal

  • 20:00 tot 20:30 uur: Presentatie rekenkameronderzoek Toegang tot jeugdzorg
  • 20:30 tot 21;30 uur: Onderzoek Rechtsherstel Joodse families op Goeree-Overflakkee
  • 21:30 tot 22:15 uur: Inwonersonderzoek Toerisme

Onderwerpen op de agenda in fractiekamer 1.36

  • 20:00 tot 20:30 uur: Watersportvisie Grevelingen
  • 20:30 tot 21:45 uur: Begraafsplaatsen op Goeree-Overflakkee

Dialoogavond bezoeken of live volgen

U bent van harte welkom de onderwerpen te bezoeken in de raadszaal of fractiekamer 1.36. De sessies in de raadzaal worden ook uitgezonden en zijn live te volgen via de website: raadsinformatie.goeree-overflakkee.nl. De sessies in de fractiekamer zijn niet online te volgen maar wel te bezoeken in Bestuurscentrum Het Rondeel, Dwarsweg 40 in Middelharnis.

De bijeenkomst wordt gehouden in Het Rondeel, Dwarsweg 40 te Middelharnis.