22 februari 2022, Goeree-Overflakkee - De SGP organiseert op zaterdag 5 maart aanstaande een leuke dag in de vorm van een uitdagende autopuzzeltocht. "De autopuzzeltocht brengt u langs de mooiste plekjes van het eiland. Ook voert de tocht u langs diverse hotspots waar u misschien nog nooit bent geweest. De beschrijving die u voor aanvang van de tocht ontvangt geeft u een toelichting op de markante plekken en gebouwen waar u langs komt. Graag al eens op een visserschip willen kijken en vogels willen spotten vanuit bijzondere plaatsen? Dan is dit uw kans!" Lees meer en vergeet niet aan te melden >>

Vervolg

Bij vrijwel alle onderstaande onderdelen waar je op deze puzzeltocht langs komt is de gemeente in meer of mindere mate betrokken. Als het om nieuwbouwprojecten gaat heeft dat alles te maken met het vaststellen van bestemmingsplannen en vergunningen, als het om cultuur-historische monumenten gaat wordt daar dikwijls een subsidie voor verstrekt. Binnen de energietransitie, die landelijk plaatsvindt, worden initiatieven van de gemeenten verwacht. Kortom een mooie manier om het eiland nog beter te leren kennen.

Gratis deelname
De tocht is te starten tussen 10:00 uur en 14:00 uur vanuit Ooltgensplaat of Ouddorp. In Ooltgensplaat wordt gestart starten het parkeerterrein van de Gereformeerde Gemeente aan de van Weelstraat 1. In Ouddorp vanaf de parkeerplaats van de Mekkerstee, Hofdijkseweg 34.

Aanmelden

De deelname is gratis en er is een leuke prijs voor de winnaar. Opgeven is nog steeds mogelijk via: sgpgo.nl/autopuzzeltocht.