18 januari 2022, Goeree-Overflakkee - Groep Jan Zwerus presenteerde afgelopen vrijdag haar nieuwe kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022. Lijsttrekker Jan Zwerus: "Wij hebben gekozen voor een diverse lijst waarin wij mensen hebben met veel ervaring, geen ervaring, jong, oud, verdeeld wonend op ons mooie eiland Goeree-Overflakkee." Lees hieronder meer en bekijk de lijst >>

Groep Jan Zwerus heeft op nummer drie Mayke Wesdorp staan; een boerendochter van 18 jaar oud en Robin Dekker eigenaar van de SL23 een visserskotter uit Stellendam.

"Alle kandidaten zijn erg enthousiast en gemotiveerd, een leuke groep mensen bij elkaar met allemaal ervaring/kennis van een ander vakgebied. Deze groep met de juiste mensen op de juiste plaats gaan zich inzetten voor de burgers van Goeree-Overflakkee. Hierdoor komen de juiste mensen op het juiste onderwerp terecht waardoor de kandidaten weten waarover zij praten, iets wat nog regelmatig fout gaat in de politiek."

Kandidatenlijst van Groep Jan Zwerus 2022

 1. Jan Zwerus Dirksland
 2. Thomas Kom Middelharnis
 3. Mayke Wesdorp Sommelsdijk
 4. Rita van den Nieuwendijk Sommelsdijk
 5. Joop Looyschelder Middelharnis
 6. Nikita de Witte-Schaap Stad a/h Haringvliet
 7. John Albrechts Middelharnis
 8. Tessa van Es Dirksland
 9. Iris Kom-Prins Middelharnis
 10. Robin Dekker Oude- Tonge
 11. Pieter de Jonge Middelharnis
 12. Ruben Schop Den Bommel
 13. Arwin Legierse Achthuizen
 14. Jessica Schop- Koolen Den Bommel
 15. Marcel van Dam Ooltgensplaat
 16. Kees Witvliet Stellendam
 17. Dickie Maliepaard Oude-Tonge
 18. Henk Heuker Achthuizen
 19. Jos de Jonge Achthuizen

Nieuwsgierig geworden naar onze standpunten en het gezicht achter onze kandidaten? Neem een kijkje op de vernieuwde website.