Regio - Op vrijdag 19 februari 2021 van 13:30 uur-15:00 uur organiseert het CDA Zuid-Holland voor haar achterban een (online) discussiebijeenkomst over wonen. "Het is een enorme uitdaging om in onze Provincie een geschikte woning te vinden. Welke kansen en uitdagingen zijn er op het gebied van wonen? Er is niet een pasklaar antwoord te geven op dit vraagstuk maar in de visie van het CDA staat samenwerking centraal bij het zoeken naar oplossingen.
Samen met de deelnemers gaan we tijdens deze bijeenkomst in gesprek met Tweede Kamerlid Julius Terpstra, wethouder Johanna Besteman, professor Peter Boelhouwer en Statenlid Moniek van Sandick." Lees hieronder het programma en vergeet niet aan te melden.

Aanmelden

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan deze bijeenkomst. Uw deelname wordt zeer gewaardeerd. Aanmelden kan per mail. Na uw aanmelding ontvangt u een Zoomlink om te kunnen deelnemen.

Indien gewenst is er gelegenheid om na afloop van de bijeenkomst een 1 op 1 gesprek te laten plaatsvinden met één van de sprekers. Mocht u hiervan gebruik van willen maken wilt u dan zo vriendelijk zijn dit uiterlijk 18 februari door te geven per mail (mm.thommis@pzh.nl).