Goeree-Overflakkee - Samen maken we Goeree-Overflakkee! Debby Roukens is columniste voor iGOnl, die om de week haar belevingen en gedachten zal verwoorden in een column. Roukens studeerde journalistiek en maatschappijgeschiedenis en werkte 19 jaar als programmamaker bij een regionale omroep. Debby: "Hoewel we midden in het jaar zitten, staat ons leven momenteel in het teken van nieuwe beginnen...". Lees hieronder haar nieuwste column: Nieuw (2).

Nieuw (2)

"Hoewel we midden in het jaar zitten, staat ons leven momenteel in het teken van nieuwe beginnen. De oudste verruilde het eiland voor een stad in Zeeland om te gaan studeren. De jongste ging naar de volgende klas met een nieuwe meester en ik, ik vond een hele leuke nieuwe baan. Ineens liep mijn pad gelijk op met dat van de kinderen. Het aftellen begon in de zomervakantie. Ik schafte een nieuwe tweedehands laptoptas aan in de kringloop, zocht een lekker schrijvende pen uit, nieuw schrift voor aantekeningen, ik laadde de telefoon op die door mijn voorganger was overgedragen en met gezonde spanning toog ik naar kantoor voor mijn eerste werkdag. Een paar dagen later volgde de eerste vergadering met mijn nieuwe collega’s en weer iets later had ik de eerste kennismaking buiten de deur. Volgende week volgt nog een cursus en dan… aan de slag!

Het is ongelofelijk hoe perfect op tijd dit werk op mijn pad kwam. De dag dat mijn dochter officieel aan haar studie begon, was ook voor mij de eerste dag. Natuurlijk heb ik nog steeds een beetje een (half) leeg nest syndroom, maar wat heerlijk dat ik mijn gedachten en energie op andere mensen kan richten. En bovenal, dat ik andere mensen kan helpen. Het mooie is dat iedereen dat kan; helpen (of juist geholpen worden). Kijk maar eens op www.govoorelkaar.nl Wie weet treffen we elkaar dan binnenkort. En misschien staat dit najaar dan voor u ook in het teken van mooie nieuwe momenten…"

Debby Roukens

Lees HIER Column Nieuw