5 augustus 2019, Ouddorp - RTV Slogo (Stichting Lokale omroep Goeree-Overflakkee) heeft naast de vaste programmering ook wekelijks nieuwe programma's voor u klaar staan. Lees hieronder de items van deze week en de juiste frequenties van uw en jouw lokale zenders.

De nieuwe items van deze week zijn:

Streekcultuur - Klokkedieven - Ei van Columbus - deel 3:
Toneelclub De Klokkedieven brachten in 2018 de hilarische voorstelling het "Ei van Columbus" Op ieder potje past een dekseltje is het spreekwoord, Maar wat als het potje en het dekseltje te verlegen zijn om naar elkaar op zoek te gaan.... dan zijn er altijd mensen, vrienden, buren of collega's die graag een handje helpen. Hoe gaan ze dan te werk. Want verlegen mensen staan nou eenmaal niet te trappelen om dingen uit te proberen of met vreemden kennis te maken. Maar de Klokkedieven zouden de Klokkedieven niet zijn als ze daar geen oplossing voor zouden verzinnen.

Streekhistorie - Stellendam in de jaren 50 - deel 3:
In deze historisch serie gaan we langs de dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee. In deze aflevering ziet u unieke beelden van rond 1950 die zijn opgenomen in het dorp Stellendam. In het dorp ligt, nabij de molen Korenlust, de historische vissers haven.

Blik op Goeree-Overflakkee:
In de serie "Blik op Goeree Overflakkee" rijden wij met onze camera auto over het eiland en zie je bekende en onbekende straatjes of landschappen voorbijkomen en kunt u genieten van de mooie beelden van Goeree-Overflakkee.

De vaste programma's bij RTV Slogo

De Huiskamer van Goeree-Overflakkee:

Elke week ontvangt, vanuit locatie het Klein Handels Gebouw in Sommelsdijk, presentatrice Andrea Stribos weer nieuwe gasten. Deze week is er een herhaling te zien van het gesprek met Arianne Stroober over Connect-Us (activiteiten met vluchtelingen).

Kijk voor meer informatie ook op www.huiskamervanflakkee.nl

De uitzendtijden zijn 09.00 en 21.00 uur.

Programma's in de uitzending

Deze programma's worden om 2:00, 5:00, 10:00, 12:00, 15:00, 17:30 en 22:00 uur uitgezonden. Dit m.u.v. zondagen om 10:00 en 17:30 uur i.v.m. uitzendingen van de
kerkdiensten.

Heeft u tips, ideeën of eigen films? Mail dan naar: televisie@rtvslogo.nl / redaktie@rtvslogo.nl

Uitzendkanalen in het kort

Ziggo digitaal: Kanaal 36, Cl+ module: Kanaal 331.

KPN/Telfort: Kanaal 1371.

Kijk voor meer informatie over RTV Slogo op www.rtvslogo.nl

Volg ons op Facebook: facebook.com/RTVSlogo en Twitter: @rtvslogo