Middelharnis - Bijna tweehonderd kinderen kwamen woensdagmiddag 18 juli 2018 bijeen op het strandje van Middelharnis voor de tweede editie van de Obstakelrun. Een activiteit speciaal voor de minderbedeelde kinderen en met een opbrengst voor Kika. "Dat kon alleen maar goed gaan. Het parcours was nu ongeveer een kilometer lang, maar de organisatie gaat nu al brainstormen om het volgend jaar nog groter, leuker, spannender en beter te maken." Lees hieronder een kort verslag van deze geslaagde middag voor het goede doel!

"Het startsein voor de hindernisbaan werd gegeven door niemand wethouder Berend Jan Bruggeman en hij vond het een geweldig initiatief en wat leuk dat jullie hier zo massaal op afgekomen zijn. Ik zal jullie niet langer ophouden, we gaan het lint doorknippen. Veel plezier allemaal!”

Uiteindelijk is het een middag vol obstakels, gezelligheid en mooi weer, maar het levert natuurlijk ook wat op voor het goede doel. De obstakelrun heeft dan ook het prachtige bedrag van 1300 euro. “We hebben van een aantal partijen nog een geweldige donatie mogen ontvangen, dus we zijn ontzettend blij,” zegt Kees trots.

“Ik wil graag alle sponsoren bedanken, zonder hen hadden we dit niet kunnen doen,” zegt Kees. “Dus bij deze; Outdoor Westvoorne, LM Kieviet Klusbedrijf, All Construction For You, KCM, Geluk Infra, BeCare, Duikgroep84, Cafetaria ’t Hoad, Flakkeecenter, kunstgrasgigant, de gemeente Goeree-Overflakkee en natuurlijk alle kinderen die vandaag hebben meegedaan, bedankt namens Kika en alle kinderen voor wie we dit doen.”

Door Kees Witte, ambassadeur Stichting kinderen kankervrij.