18 juli 2021, Goeree-Overflakkee - Afgelopen vrijdag werd op bijzondere wijze afscheid genomen van de omgekomen 47-jarige politieagent Arno de Korte. Hij kwam vorige week om het leven bij een aanrijding in het Waalhavengebied. Meer dan 100 Flakkeese motorrijders namen op hun eigen wijze, waardig afscheid van ‘hun’ Arno. Velen van hen kenden hem persoonlijk, anderen hebben motorrijles van hem gehad. Lees hieronder verder.

Vervolg

Eén van de deelnemers vertelt: “Het was een mooie, bijzondere, warme bijeenkomst.” Meer dan 100 (oud)leerlingen, vrienden en bekenden namen vrijdag afscheid van Arno de Korte. “Dit heeft hij echt verdiend, na zo’n oneerlijk einde van zijn leven...”

De 47-jarige motoragent van de Rotterdamse verkeerspolitie kwam 7 juli jl. in botsing met een vrachtwagen. De bestuurder reed vervolgens door. Later op de dag werd de vrachtwagen teruggevonden en werd de 45-jarige verdachte aangehouden in Melissant. De aanrijding gebeurde mogelijk expres, stelde justitie vorige week vrijdag op basis van aanwijzingen.