Goeree-Overflakkee - De politie vraagt u hulp om het aantal brandstichtingen en vernielingen terug te dringen en de verdachten aan te houden. Heeft u iets verdachts gezien of gehoord meldt het via tel. 0900-8844. "Laat de vernieler(s) zelf betalen!" Het aantal brandstichtingen, vooral in het middengebied van ons eiland, is in de afgelopen maanden toegenomen. Lees hieronder meer.

Vervolg

Containers voor vuil of plastic, hooibalen, houtstapels, dixi ’s en een bushokje gingen in vlammen op. Het zal niemand ontgaan zijn dat ook het nieuwe insectenhotel op de rotonde aan de Schaapsweg en de N59 is afgebrand.

Met alle mogelijkheden die er zijn doet de politie onderzoek. Getuigen worden gehoord en als er camerabeelden zijn worden die bekeken. Helaas heeft dit tot nu toe niet geleid tot de aanhouding van verdachten.

U kunt helpen!

De meeste branden vinden plaats in de vroege nachtelijke uren. Misschien laat u vroeg u hond uit, komt u laat thuis van werk of vertrekt u vroeg, wilt u dan onze ogen en oren zijn? Samen moeten we deze vorm van vandalisme te lijf gaan.

Heeft u informatie, hoe klein ook, wilt u die dan delen met ons via 0900-8844 of onderstaand tipformulier. Ook filmpjes zijn natuurlijk welkom. Deze zijn te uploaden via politie.nl/upload.

Heeft u meer informatie? Laat het ons weten via dit tipformulier.