Ouddorp - Maaskant Shipyards is geen onbekende bij voetbalvereniging WFB (Voetbalvereniging West Flakkee Boys), want al bijna 40 jaar sponsort dit bedrijf het wijdbekende visserijtoernooi in Ouddorp. Dit toernooi wordt ieder jaar in juni gespeeld en altijd wordt de grote bokaal aan de winnaar van dit gezellige toernooi overhandigd door directeur de heer Frits van Dongen. Voor het seizoen 2017/2018 heeft de sponsorcommissie Maaskant bereidt gevonden om tassen te schenken aan het team JO11-2. Lees hieronder meer.

Jaap Tanis is hier uiteraard erg content mee, omdat hij de heer van Dongen heeft overtuigd om met Maaskant zich in te zetten voor de groeiende jeugdafdeling van WFB. Op zaterdag 21 oktober 2017 was het dan ook zover en heeft de heer van Dongen, samen met collega Eric Moerkerk de tassen uitgereikt aan WFB. Maaskant is een begrip in Stellendam en Bruinisse.

"De begeleiding, spelers en speelsters van WFB JO11-2 zijn erg blij met de nieuwe tassen, Maaskant Shipyards hartelijk bedankt!"