Dirksland - Dit seizoen gaat VC Intermezzo “op tournee”. De thuiswedstrijden worden namelijk in verschillende sporthallen op Goeree-Overflakkee gespeeld. Afgelopen zaterdag 21 oktober 2017 startte de tour in sporthal De Gooye in Dirksland. Alle 9 jeugdteams van Intermezzo kwamen in actie, waarbij goede resultaten werden geboekt. Lees een verslag door één van de leden hieronder. Zaterdag 28 oktober wordt er gespeeld in de Grutterswei in Oude Tonge. Iedereen in Oude Tonge (en daarbuiten) is van harte welkom om te komen kijken!

Meisjes A1
Intermezzo MA1 kreeg Yum MA1 uit Hoogvliet op bezoek. Het werd een mooie wedstrijd van 2 teams van gelijkwaardig niveau. De eerste 2 sets gingen met 25-18 en 26-24 naar Intermezzo, maar de derde set ging met 25-18 naar Yum. In de spannende vierde was het Intermezzo die met een eindsprint de set pakte (25-18) en daarmee de wedstrijd met 3-1 won.

Jongens B1
In De Gooye mocht jongens B op veld 1 aantreden tegen Volley2B. Met een goede pass, een paar harde aanvalsslagen en bekeken prikballen zorgde Intermezzo ervoor dat ze vlot de leiding namen in de wedstrijd. De eerste twee sets werd met 25-12 en 25-13 dan ook dik verdiend binnengehaald. Vanaf de derde set herpakte Volley2B zich en werd het een 'echte' wedstrijd. Het team kreeg meer moeite met de service van de tegenpartij en zij brachten meer ballen terug. Deze set werd helaas verloren met 22-25. In de vierde set tekende zich een soortgelijk beeld af: Volley2B die steeds meer in de wedstrijd kwam, maar tegelijkertijd Intermezzo die doorging en de punten op beslissende momenten pakte. Op het tweede matchpoint besliste jongens B de wedstrijd: 26-24. Door deze 3-1 overwinning staat Intermezzo Jongens B1 3e in de competitie.

Meisjes B1
De B1 meiden speelden hun derde wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Spivo MB2. Het team doet het momenteel erg goed. De voorgaande 2 wedstrijden werden makkelijk gewonnen en Spivo kon deze zege reeks niet doorbreken. Alleen de tweede set (23-25) was voor Spivo, alle andere sets gingen naar Intermezzo en zo konden de meiden een 3-1 zege bijschrijven. Met 14 punten uit 3 wedstrijden stevent het team af op de koppositie in de competitie.

Meisjes C1
Volley2B MC3 was zaterdag de tegenstander van Intermezzo MC1. Het team uit Middelharnis startte sterk aan de wedstrijd. De service van Volley2B werd goed opgevangen en de aanval liep goed. De eerste set werd ruim gewonnen (25-15) en in de tweede set werd het zelfs 25-8. Ook in de volgende sets kwam Intermezzo geen moment in gevaar en werd het een gemakkelijke 4-0 overwinning voor de thuisploeg. Door de winst neemt MC1 de koppositie in de competitie weer over van Sliedrecht Sport.

Overige uitslagen:
- Intermezzo JC 1 - Yum JC 1 : 2 – 3
- Intermezzo MC 2 - Volley Voorne MC 1 : 0 – 4
- Intermezzo MC 3 - DVO MC 2 : 0 – 4
- Apollo MB 2 - Intermezzo MB 2 : 3 – 1
- Intermezzo JA 1 - SNA JA 11 : 1 – 3

A.s. vrijdag 27 oktober 2017 wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden bij de sponsor van Dames 1 Axxi Auto in Dirksland. Vanaf 19.00 uur is de inloop en om 19.30 uur start vergadering. Tijdens de ledenvergadering worden de belangrijkste punten van het afgelopen seizoen besproken en kunt u hierover vragen stellen. Het is fijn als er mensen zijn die mee willen denken en hun mening willen geven over het reilen en zeilen binnen onze vereniging. Uw aanwezigheid wordt dan ook zeer op prijs gesteld!