Regio - HCGO (Hockey Club Goeree-Overflakkee) heren 1 heeft zich zondagmiddag 15 oktober 2017 gehandhaafd in de kop van het klassement door op fraaie wijze gelijk te spelen tegen koploper Derby uit Zwijndrecht. Een mooi resultaat voor onze heren, die zich hierdoor handhaven in de kop van het klassement. Lees hieronder de uitslagen.

"De HCGO heren gingen met een 2-0 achterstand de rust in, maar wisten zich op voortreffelijk wijze te herpakken in de 2e helft. De 1-2 werd gemaakt door HCGO captain Lievay van Dam. Het aansluitende doelpunt werd gemaakt door door Olivier Pijls (2-2) waarna Erik Paul Boeters de 3-3 voor zijn rekening nam.

Door de 3-4 van de hand van Ielya van Dam had HCGO lange tijd zicht op de volle 3 punten in Zwijndrecht, Derby wist echter in de laatste minuut van de wedstrijd de 4-4 op het bord te zetten."