Middelharnis - Nu de scholen weer zijn begonnen is ook het voetbalseizoen bij voetbalvereniging Flakkee weer gestart. De trainingsavonden voor de jongste leden zijn maandag, dinsdag en donderdag. Elk team heeft de mogelijkheid om twee keer per week te trainen. De allerkleinsten, de Mini-Pupillen, trainen elke zaterdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur op een speciaal vernieuwd en veilig kunstgrasveldje. Lees hieronder verder.

Daarnaast doen de oudste Mini-Pupillen ook weer mee aan de eilandelijke competitie. Het eerste seizoen behoeft er bij de Mini-Pupillen van Flakkee geen lidmaatschap te worden betaald. Ook krijgen alle leden, in tegenstelling tot veel andere verenigingen, geheel gratis een tenue, trainingspak en tas ter beschikking.

Verder worden er voor de jeugdleden naast het voetbal nog verschillende leuke activiteiten georganiseerd zoals een groot thuistoernooi, bingo, spelletjes- en sportmiddag, voetbalclinic, bezoek eredivisie wedstrijd en een FIFA 17 toernooi. Ook kan er dit seizoen bij de jongste teams weer worden gestreden om de Flakkee hypotheken penaltybokaal.

Wilt u meer weten kom dan geheel vrijblijvend een keer langs, kijk op de site van MSV & AV Flakkee of bel 06-25080769. Vanzelf mag er ook geheel vrijblijvend meerdere keren worden meegetraind of kom gewoon een keer kijken.